Fermentovaný substrát pšeničných otrub pro fermentaci organického odpadu v domácích kompostérech, stejně tak i do jímek, rybníků a malých čistíren odpadních vod.
Dostupnost:Skladem
Funkce a výhody
Sušený Bokashi® je fermentovaný substrát z pšeničných otrub, který se používá k fermentaci organického odpadu. Potlačuje nepříjemné pachy a podporuje úspěšné kvašení organického odpadu v domácnosti Bokashi. Poté, co je plně fermentován, může být kuchyňský odpad zpracován jako hnojivo na lůžku nebo květinovou půdu. Kapalina působí jako vynikající hnojivo pro květináče nebo na zahradě.
Složení: Organické pšeničné otruby, plevy s organickým špekem, efektivní mikroorganismy, melasa z cukrové třtiny, korálové řasy EM Keramický prášek. Doba použitelnosti: Neomezené, pokud je skladováno na suchém místě.
Popis
Sušené Bokashi je fermentovaný substrát z pšeničných otrub, který slouží k vázání a fermentaci pachů a pro odlučovače tuků a žumpy, přírodní rybníky, jezera ke koupání a rybníky.
ZÁKLADNÍ SLOŽKY: Pšeničné otruby *, účinné mikroorganismy, melasa z cukrové třtiny, vápno z korálových řas, EM keramický prášek. * z ekologického zemědělství.
POUŽITÍ: Přírodní rybníky, jezera ke koupání a rybníky: Dávkování na ha: 100 kg Bokashi sušené bez slupek. Vážené v pytlích nebo nechané volně klesnout ke dnu.
Dřezová jímka / tříkomorová jímka / malá čistírna odpadních vod: Jednorázové čištění na objem m³: 1 l eMB Active, 200 ml eMB Starter, 100 g Bokashi sušené bez slupek.
Odlučovač tuků: Jednorázové ošetření na objem 100 litrů: 0,5 L eMB Active, 0,5 L eMB Startér, 100 g Bokashi sušené bez slupek.
ODPOVĚDNOST: Výrobci a distributoři nenesou odpovědnost za individuální použití Bokashi sušeného bez slupek. SKLADOVÁNÍ: V chladu a suchu
OBLASTI DOPADU, VÝHODY: Odlučovače tuků a žumpy: Bokashi sušené bez slupek eliminuje pachy a urychluje procesy biologické degradace.
Přírodní rybníky, jezera ke koupání a rybníky: Bokashi sušené bez slupek je substrát z pšeničných otrub fermentovaný EM a lze jej použít v biotopech, velkých plaveckých rybnících a rybnících. Účinně rozkládá přebytečný kal a eliminuje nepříjemný zápach. Zvyšuje obsah kyslíku v kalu a vodě a zaručuje dobrou kvalitu vody.
EFEKTIVNÍ MIKROORGANISMY obsahují směs bakterií mléčného kvašení (Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum), fotosyntetických bakterií (Rhodopseudomonas palustris) a kvasinek (Saccharomyces cerevisiae).
DŮLEŽITÉ POKYNY Bokashi sušené bez slupek neobsahují GMO.
Napište vaši zkušenost s tímto produktem